19 d’octubre 2009

Piazza Garraffello, la plaza ruina

[click on the photo to enlarge!]

360º de Piazza Garraffello. 22 fotos. Se li'n va la perspectiva de mala manera, pero esto hay que verlo! He comptat un vidre sencer al voltant de tota la plaça.
Sí, a Palermo es troben aquest tipus de coses. I tot té una raó: idees de bombero! No recordo si va ser per la guerra o per un terratrèmol que el centre històric va quedar bastant tocat, sumat amb el mateix problema d'insalubritat que hi va haver a Barcelona abans de tirar les muralles. La gent va començar a marxar del barri, i l'ajuntament va tenir una magnífica idea per arreglar el problema: tancar sectors sencers del barri. Durant 40 anys sectors considerables del casc antic de Palermo han estat tancats, abandonats, oblidats... Al 2002 l'ajuntament va rebre una considerable subvenció per arreglar-ho, i es van tornar a obrir aquestes zones. Ara ja no queda res tancat, però moltíssim per arreglar... entre d'altres, aquesta plaça. Piano piano. Mig Palermo és un andami, i ja s'entreveu lo guapo que s'està posant.

PD: L'altra cara de la moneda: Aquí hi ha un bar on (si no hi ha partit italià) ens posen el Barça, i els dissabtes es fica un DJ sota un porxo de la plaça i monta una rave en plan reggae, drum&bass i similars que està genial! M'encanta aquesta plaça!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada